Проектиране

 

МОНИ-83 предоставя пълен спектър от проектантски услуги за метални изделия по желание за клиенти със специфични изисквания към проектирането. От първоначалните концепции през работните чертежи, производството и експедицията, отделът на МОНИ-83 за специални проекти ще превърне вашите идеи в реалност.

Нашият отдел за технически дизайн и проектиране с богат опит може да се позове на голям набор ценни експертни познания, придобити през годините при проектиране на метални изделия по желание на клиента.

Този опит, наред с използването на последните технологии за 3D CAD моделиране и автоматизирания прецизен процес за производство с ЦПУ, дават възможност на МОНИ-83 да се открои и да се превърне във водеща сила в тази специализирана област.

Ние вярваме, че процесът на проектиране по желание на клиента е резултат от усилията на екип, който поддържа тесни взаимоотношения с нашите клиенти, за да разбере всички аспекти на нуждите на проекта, включително ограниченията, желанията и стила.

 

Нашите софтуерни продукти:

SOLIDWORKS

Използвайки Solid Works  3D CAD софтуер помага на дизайнерите да станат бързо опитни 3D моделисти  и да увеличат скоростта, за да създават и доставят дизайни.
Симулационната технология ускорява прототипа и проверява дизайна ви.
Можем  да използваме данните от 3D дизайна, за сложни технически подробности с анимации и визуални инструкции.
Софтуерът за управление на данните гарантира правилната версия на файла, избягва скъпоструващи грешки и намалява времето, прекарано в търсене на съществуващи части или дизайни.

VPSS 3i Bend Solution Pack

Софтуерът автоматично изчислява оптималния ред на огъване, извършва директно проверка на сблъсъка и изчислява подходящите данни за инструмента въз основа на частта от ламарина. Чрез създаването на общи оформления на инструментите в няколко стъпки за обработка VPSS 3i Bend намалява времето, необходимо за настройка на машината.

DR. ABE BLANK

Dr. ABE Blank е напълно автоматизирана програмна система за обработка на ламарина, използваща AMADA щанцоващи, лазерни и перфораторни лазерни машини. Д-р ABE Blank е точно толкова подходящ за обработка на единични компоненти, колкото и за сложни гнездови работи. След избора на компонент - който може да бъде взет от базата данни AMADA или от импорт на CAD файл- системата автоматично генерира за колкото се може повече стъпки за обработка на метални листове вграждането, сортирането, присвояването на технологиите.

METAL STUDIO

Софтуер за генериране на Nest, който позволява процесът да се изпълнява в ръчен, полуавтоматичен или автоматичен режим: той автоматично осигурява оптимизиран състав на заготовките въз основа на списъка с произвежданите части и намалява процента на скрап, като автоматично прилага общи  данни.

VGP3D

VGP3D е еднакво ефективен за програмиране на фиксирани и променливи радиуси; На всяка форма на геометрията на тръбата (кръгла, квадратна, правоъгълна, овална и т.н.)

 

Контакти

с. Богдан 4343 Промишлена зона
общ. Карлово, обл.Пловдив

Телефони: 031/308383, 031/308483

Мобилни: 0876678383, 0877898383

Факс: 031/308577

E-mail: office@moni83.com

Виж повече

 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Мони-83 ООД. Всички права запазени.

Уеб дизайн от CreateDesigns™