За нас

Кои сме ние?

Мони-83 ООД е създадена през 2005г.

Основен предмет на дейност на фирмата е производството на изделия от метал.

Първоначално фирмата започва дейността си в производствена база с площ от 790м².

В резултат от разрастването на дейността в момента разполага със застроена производствена и складова база на площ повече от 34 000м².

      

Фирмата ни се стреми към постоянно усъвършенстване на предлаганите продукти и услуги, разработване и въвеждане на нови разновидности и иновации, утвърждаване на висок стандарт на качество и работа. С оглед на това извършваме непрекъсната модернизация на използваните технологии и оптимизация на процесите чрез инвестиции в модерно високопроизводително оборудване. В тази връзка сме реализирали и няколко проекта по Операивна програма "Конкурентноспособност", чрез които обновихме технологичните си мощности и повишихме производствения си капацитет.

Наред с модерното оборудване разполагаме и с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, които допринасят за доброто представяне на предприятието ни. Специалистите ни преминават редовни обучения за работа с машините, които закупуваме, за да можем да постигнем най-професионалната им експлоатация.

Нашите услуги

Фирмата предлага широк набор от услуги, съобразно с нуждите на клиентите. Квалифицирани служители планират,  конструират и произвеждат от стоманени и неръждаеми тръби, профили и ламарина различни изделия покриващи изискванията им. Научете повече за нашите услуги тук.

Нашите предимства

  • Предлагаме висококачествени решения на всеки етап от обработването на детайли от ламарина и тръби;
  • Разполагаме с модерно високотехнологично оборудване и екип от опитни и висококвалифицирани специалисти;
  • Предлагаме широка гама от разработени от нас продукти;
  • Работим по индивидуални клиентски проекти, независимо от степента на сложност;
  • Имаме капацитет за производство на дълги серии с гарантирано еднакво високо качество;
  • Предлагаме конкурентни срокове за изработка.

Фирмена политика

Политиката на "Мони-83" ООД е насочена към подобряване на функционалността и качеството на произвежданите продукти. Във връзка с това компанията прави непрекъснати усилия за въвеждане на иновативни технологии, а също и на нови машини и съоръжения за подобряване на вътрешната организация на работата, за пълно използване на ресурсите и нарастване на производителността.

Контакти

с. Богдан 4343 Промишлена зона
общ. Карлово, обл.Пловдив

Телефони: 031/308383, 031/308483

Мобилни: 0876678383, 0877898383

Факс: 031/308577

E-mail: office@moni83.com

Виж повече

 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Мони-83 ООД. Всички права запазени.

Уеб дизайн от CreateDesigns™